Hulp bij solliciteren

Hoe maak ik een goed CV? Hoe zorg ik ervoor dat ik eruit spring tussen alle sollicitanten? Hoe voer ik een goed sollicitatiegesprek? 

Hulp bij solliciteren

Hoe maak ik een goed CV? Hoe zorg ik ervoor dat ik eruit spring tussen alle sollicitanten? Hoe voer ik een goed sollicitatiegesprek? Dit zijn allemaal onderwerpen waar ik je mee kan helpen zodat je vol vertrouwen gaat solliciteren!

Dit brengt het je!

Opstellen van goede sollicitatiebrief en CV

Voorbereiding sollicatiegesprekken

Onderzoek vacatures

Werkwijze

Ben je nieuwsgierig geworden naar wat een loopbaantraject voor jou inhoudt? Een basisvoorwaarde voor een succesvol coachingstraject is onderling vertrouwen en dat je het idee hebt dat je je verhaal bij mij kwijt kunt.  Daarom kan je vrijblijvend en kosteloos contact met mij opnemen voor een kennismaking. We bespreken jouw hulpvraag  en wat het loopbaantraject voor jou kan betekenen.

Ik ben nieuwsgierig en ga in het traject op zoek naar jouw drijfveren, talenten en het antwoord op de vraag waar krijg jij nou energie van? Ik stel vragen die je aan het denken zetten en waar jij weer verder mee kunt.  Ik spiegel, geef feedback op wat ik zie en dit alles met respect. Vertrouwen is belangrijk, samen onderzoeken we hoe jij de regie kunt nemen over jouw loopbaan. Aan het eind heb je een actieplan en ga je daadwerkelijk  met je loopbaan aan de slag!

Na het intakegesprek kun je voor jezelf bepalen of je van start wil gaan.

Wacht niet langer, neem contact op met mij en begin met het ontwikkelen van je talent!