Loopbaancoaching

Ben je toe aan de volgende stap in je loopbaan? Ken jij je talenten en wil je deze bewust gaan inzetten?

Loopbaancoaching

Ben je toe aan de volgende stap in je loopbaan? Ken jij je talenten en wil je deze bewust gaan inzetten?  Heb je geen plezier meer in je werk? Ben je klaar met je opleiding en denk je wat nu? Wil je weer solliciteren en heb je dat in jaren niet gedaan.

Herken je dit, maak dan een afspraak voor een kennismaking en onderzoeken wij waar ik je bij kan helpen.

 

Afhankelijk van de vraag bestaat het traject uit 6 – 8 gesprekken.

Dit brengt het je!

Inzichten

Loopbaancoaching geeft je inzicht in wie je bent, wat je kan, wat je wil en wat je daarvoor nodig hebt. Aan het einde van het traject heb je inzicht in je talenten, drijfveren, taken en sectoren die je aanspreken en heb je een actieplan om er daadwerkelijk mee aan de slag te gaan. 

Loopbaancoaching helpt je bewustworden

Loopbaancoaching is bewustwording en vanuit die positie ben je in staat nieuwe kansen te ontdekken en daarmee aan de gang te gaan! Je bent klaar om hetgeen wat je hebt geleerd in de praktijk te brengen.

Werkwijze

Ben je nieuwsgierig geworden naar wat een loopbaantraject voor jou inhoudt? Een basisvoorwaarde voor een succesvol coachingstraject is onderling vertrouwen en dat je het idee hebt dat je je verhaal bij mij kwijt kunt.  Daarom kan je vrijblijvend en kosteloos contact met mij opnemen voor een kennismaking. We bespreken jouw hulpvraag  en wat het loopbaantraject voor jou kan betekenen.

Ik ben nieuwsgierig en ga in het traject op zoek naar jouw drijfveren, talenten en het antwoord op de vraag waar krijg jij nou energie van? Ik stel vragen die je aan het denken zetten en waar jij weer verder mee kunt.  Ik spiegel, geef feedback op wat ik zie en dit alles met respect. Vertrouwen is belangrijk, samen onderzoeken we hoe jij de regie kunt nemen over jouw loopbaan. Aan het eind heb je een actieplan en ga je daadwerkelijk  met je loopbaan aan de slag!

Na het intakegesprek kun je voor jezelf bepalen of je van start wil gaan.

 

Wacht niet langer, neem contact op met mij en begin met het ontwikkelen van je talent!