NL leert door!

Subsidieregeling van de overheid, ingaande 1 december 2020. De overheid betaalt vanwege de coronacrisis jouw loopbaan ontwikkeladvies, inclusief arbeidsmarktscan

Nederland leert door

De arbeidsmarkt is in beweging en banen zijn onzeker. Door de coronacrisis moeten bedrijven  soms uit nood sluiten. Tegelijk ontstaan er ergens anders juist nieuwe banen. Voor uw toekomst is het daarom belangrijk dat je jezelf blijft ontwikkelen. Zo versterkt u uw positie op de arbeidsmarkt. De subsidieregeling NL leert door helpt hierbij nu veel mensen zijn geraakt door de coronacrisis.

Subsidieregeling voor iedereen tussen de 18 en pensioengerechtigde leeftijd

De subsidieregeling NL leert door is er voor iedereen tussen de 18 jaar en de pensioen gerechtigde leeftijd. Het maakt daarbij dus niet uit of u in loondienst bent, een flexibel contract hebt of werk zoekt. Ook zelfstandigen en zzp’ers kunnen via de subsidieregeling gebruik maken van kosteloze scholing, begeleiding of ontwikkeladvies.

De subsidieregeling bestaat in 2021 uit twee onderdelen, dit zijn gratis scholing en sectoraal maatwerk.

Maximum aantal bereikt, maar er komt extra geld.

Inschrijven

Door het invullen van dit formulier verklaar je dat je gebruik maakt van deze gesubsidieerde regeling bij loopbaancoachmettalent.nl, aan alle gesprekken deelneemt en de arbeidsmarktscan maakt.

Werkwijze

Ben je nieuwsgierig geworden naar wat een loopbaantraject voor jou inhoudt? Een basisvoorwaarde voor een succesvol coachingstraject is onderling vertrouwen en dat je het idee hebt dat je je verhaal bij mij kwijt kunt.  Daarom kan je vrijblijvend en kosteloos contact met mij opnemen voor een kennismaking. We bespreken jouw hulpvraag  en wat het loopbaantraject voor jou kan betekenen.

Ik ben nieuwsgierig en ga in het traject op zoek naar jouw drijfveren, talenten en het antwoord op de vraag waar krijg jij nou energie van? Ik stel vragen die je aan het denken zetten en waar jij weer verder mee kunt.  Ik spiegel, geef feedback op wat ik zie en dit alles met respect. Vertrouwen is belangrijk, samen onderzoeken we hoe jij de regie kunt nemen over jouw loopbaan. Aan het eind heb je een actieplan en ga je daadwerkelijk  met je loopbaan aan de slag!

Na het intakegesprek kun je voor jezelf bepalen of je van start wil gaan.

Wacht niet langer, neem contact op met mij en begin met het ontwikkelen van je talent!