Outplacement

 Je baan houdt op.
Dan biedt outplacement jou de oplossing. 

Outplacement

Je baan houdt op. Dan biedt outplacement jou de oplossing. Met behulp van gesprekken/opdrachten/testen krijg je inzicht in jezelf (wie ben ik, wat kan ik en wat wil ik?) en wat mogelijk je toekomstige baan kan zijn. 

Je gaat aan de slag met een helder zoekprofiel. Je leert hoe je kan netwerken, hoe je vacatures kan vinden en ik help je om een goed CV te maken en LinkedIn profiel.

Dit brengt het je!

Inzichten

Aan de hand van een arbeidsmarktscan krijg je inzicht in hoe de arbeidsmarkt is, voor de door jou geambieerde functie en waar deze vacatures zijn. Ook krijg je inzicht in wat je nodig hebt om daar te komen. Welke opleidingen, cursussen worden het meest gevraagd, hoe kan je je arbeidsmarktpositie verbeteren.

 

Werkwijze

Ben je nieuwsgierig geworden naar wat een loopbaantraject voor jou inhoudt? Een basisvoorwaarde voor een succesvol coachingstraject is onderling vertrouwen en dat je het idee hebt dat je je verhaal bij mij kwijt kunt.  Daarom kan je vrijblijvend en kosteloos contact met mij opnemen voor een kennismaking. We bespreken jouw hulpvraag  en wat het loopbaantraject voor jou kan betekenen.

Ik ben nieuwsgierig en ga in het traject op zoek naar jouw drijfveren, talenten en het antwoord op de vraag waar krijg jij nou energie van? Ik stel vragen die je aan het denken zetten en waar jij weer verder mee kunt.  Ik spiegel, geef feedback op wat ik zie en dit alles met respect. Vertrouwen is belangrijk, samen onderzoeken we hoe jij de regie kunt nemen over jouw loopbaan. Aan het eind heb je een actieplan en ga je daadwerkelijk  met je loopbaan aan de slag!

Na het intakegesprek kun je voor jezelf bepalen of je van start wil gaan.

Wacht niet langer, neem contact op met mij en begin met het ontwikkelen van je talent!